duminică, 24 ianuarie 2010

Adresa de CONTACT INREGISTRARE MARCI

Completati acum cererea de inregistrare a unei marci

Mai multe relatii pe www.marcaonline.co.cc

Pentru a verifica disponibilitatea de inregistrare a unei marci mergeti in meniul din dreapta sau la sectiunea CONTACT si luati chiar acum legatura cu un consultant !

Tel: 0764.072.890 (+4) 0753.486.551

E-mail: inregistrareosim@aol.co

Inregistrare OSIM

Info MARKS!

Ce este o marca ?
Care sunt caracteristicile unei marci ?
Ce este o marca comunitara ?
Ce este OSIM si OHIM ?
Cat dureaza inregistrarea unei marci ?
Cum inregistrez marca ONLINE ?
Ce este clasificarea de la NICE (NISA) ?
Ce este o marca simpla ?
Ce este o marca figurativa ?
Ce este o marca combinata ?
Cum arata un certificat de inregistrare ?
Cum arata decizia de admitere a unei marci ?
Cum arat o marca in buletinul ofical ?
Cum arata un certificat de marca comunitar ?

Aveti detaliat raspunsul fiecarei intrebari in cuprinsul acestei pagini!

Sa spunem ca, la un moment dat, am cumparat un bec. Dupa 10.000 de ore, becul s-a ars. Dorind sa cumparam unul la fel de fiabil, mergem in magazin si avem surpriza sa gasim o multime de alte becuri identice ca aspect si performante; pe care il alegem? Problema se simplifica daca observam ca fiecare bec are atasat (pe ambalaj, pe filet etc.) un marcaj: „PHILIPS“, „LUX“, „OKES“, „TUNGSRAM“ etc. Pe baza acestui marcaj, noi putem sti ce bec am avut si, cumparand unul cu un „marcaj identic“, sa ne asteptam la aceeasi fiabilitate.
Folosind acest marcaj – consumatorul poate deosebi produsele identice, avand astfel posibilitatea sa aleaga dintr-o multitudine de produse.

La modul general, marca reprezinta un semn (sumbol grafic, text sau combinatia dintre acestea) care are rolul de a permite consumatorului sa deosebeasca doua sau mai multe produse identice sau similare. Prin recunoasterea acestor insemne care sunt asociate produselor, consumatorul reuseste sa deosebeasca intre ele chiar si acele produse care sunt identice. Marca este semnul suplimentar, care atasat produsului, ii va permite consumatorului sa deosebeasca intre ele produsele identice sau similare.

Marca înregistrată la Oficiul pentru Armonizare în Piaţa Internă (în abrevierile cele mai cunoscute - OHIM sau OAMI - din limbile engleză sau franceză), cu sediul în Alicante, Spania, în baza Regulamentului CE 40/94, privind marca comunitară (sau, pe scurt, Regulamentul mărcii comunitare).

Conform art. 4 din Regulamentul CE 40/94, "pot constitui mărci comunitare toate semnele care pot fi reprezentate grafic, în special cuvintele, numele de persoane, desenele, literele, cifrele, forma produsului sau a ambalajului său, cu condiţia ca astfel de semne să asigure deosebirea între produsele sau serviciile unei intreprinderi de cele ale altora".

Protecţia se poate obţine numai prin înregistrare, aspect ce implică, în primul rând, depunerea unei cereri la OHIM, iar simpla utilizare a acesteia nu dă naştere implicitşi unui drept de protecţie.

Mărcile de produse sau servicii înregistrate în condiţiile acestui Regulament sunt denumite "mărci comunitare"şi produc aceleaşi efecte în întreaga Uniune Europeană.

Conform prevederilor art.1 alin (2) din Regulamentul CE 40/1994, "marca comunitară are un caracter unitar. Are aceleaşi efecte în întreaga Uniune Europeană: nu poate fi înregistrată, transferată, nu poate face obiectul unei renunţări, al unei decizii de revocare a drepturilor de titular sau de nulitate si folosirea sa nu poate fi interzisă decât în cadrul Uniunii, în ansambul ei".

Deşi produce efecte în toate statele Uniunii, marca comunitară nu se substituie mărcilor naţionale din statele membre, ci coexistă cu acestea.

O.S.I.M.. este organismul national care elaborează şi supune spre aprobare Guvernului strategia dezvoltării protecţiei propreităţii industriale în România şi aplică politica în domeniu.

ATRIBUTII OSIM- înregistrează şi examinează cererile din domeniul proprietăţii industriale, eliberând titluri de protecţie care conferă titularilor drepturi exclusive pe teritoriul României. - este depozitarul registrelor naţionale ale cererilor depuse şi ale registrelor naţionale ale titlurilor de protecţie acordate pentru invenţii, mărci, indicaţii geografice, desene şi modele industriale, topografii de produse semiconductoare şi noilor soiuri de plante; - editează şi publică Buletinul Oficial al Proprietăţii Industriale al României; - editează şi publică fasciculele brevetelor de invenţie; - administrează, conservă şi dezvoltă, întreţinând o bază de date informatizată; - efectuează, la cerere, servicii de specialitate în domeniul proprietăţii industriale; - desfăşoară cursuri de pregatire a specialiştilor în domeniul proprietăţii industriale; - editează şi publică Revista Română de Proprietate Industrială; - atestă şi autorizează consilierii în domeniul proprietăţii industriale, ţinând evidenţa acestora în registrul naţional.

O.H.I.M. este Oficiul European de Marci, cu sediul in Alicante, Spania, denumirea sa completa fiind Oficiul pentru Armonizarea Pietei Interne (OMPI sau OHIM).

Intinderea in spatiu a protectiei marcii comunitare se refera la teritoriile tuturor statelor membre ale Uniunii Europene.

Unul din avantajele prezentate de acest tip de inregistrare este acela ca, pe masura aderarii unor noi state la UE, inregistrarea marcilor comunitare este in mod automat extinsa la teritoriile statelor respective, fara a fi necesara achitarea vreunei taxe suplimentare.

De pilda, la 1 ianuarie 2007, marcile comunitare inregistrate pana la acea data si-au extins in mod automat protectia asupra Romaniei si Bulgariei, fara ca titularii acestora sa plateasca vreo taxa aditionala.

Inregistrarea marcii comunitare este caracterizata de dependenta existenta intre desemnarile tuturor statelor membre UE. Aceasta inseamna ca, asemenea jocului de domino, in situatia in care marca nu poate fi inregistrata intr-un singur stat membru UE (spre exemplu, pe motivul opunerii unei marci nationale, anterior inregistrate la oficiul national din acel stat), marca va fi respinsa in ansamblul sau, respectiv in toate statele membre UE.

Recomandarea cabinetului nostru este ca fiecare cerere de inregistrare a unei marci comunitare sa fie dublata de inregistrarea marcii pe cale nationala in Romania, beneficiind in acest fel de o protectie mult mai solida si stabila, independent de evolutia cererii de inregistrare a marcii comunitare.

Intinderea in timp a protectiei marcii comunitare consta dintr-o perioada initiala de 10 ani, perioada ce poate fi prelungita ulterior, de un numar nelimitat de ori, cu alte perioade a cate 10 ani fiecare.

Procedura de inregistrare a marcii comunitare presupune parcurgerea a 4 etape legale ce, in medie, dureaza aproximativ 12 luni.

Inregistrarea si protejarea unei marci incepe din ziua depunerii cererii de intentie la OSIM. Pentru acordarea certificatului prin care deveniti proprietarul absolut al unei denumiri sau al unui produs trebuie indeplinite o suma de proceduri legale precise si dupa o perioada de aproximativ 9 luni OSIM elibereaza certificatul. ( legea 84/1998 )

Dupa ce vi s-a acordat acest certificat el este valabil timp de 10 ani dupa care se reiau doar o parte din proceduri si se prelungeste cu mai multe perioade de 10 ani.

Inregistarea unei marci ONLINE este simpla facandu-se in numai cativa pasi. In continuare aveti desfasurata procedura dupa care vom lucra cu dumnavoastra . Va dorim succes !

Pasul 1 - Descarcati formularul de comanda online de AICI

Pasul 2 - Printati acest formular completati-l si expediati-l pe adresa noastra de mail inregistrareosim@aol.com . Nu uitati sa atasati imaginea cu marca dumneavoastra pe care doriti sa o inregistrati.

Pasul 3 - Veti primii confirmarea de la noi prin care va vom informa daca marca dumneavoastra se poate inregistra sau nu.

Pasul 4 - In cazul unui aviz favorabil vom trimite ONLINE contractul de prestari servicii si reprezentare in fata OSIM sau OHIM. Dumneavoastra urmand sa il semnati sa il retrimiteti si sa ne confirmati plata serviciilor.

Pasul 5 - Dupa primirea confirmarii platii obligatiilor dumneavoastra contractuale, vom incepe demersurile de inregistrare. In acest moment marca dumneavoastra capata protectie provizorie, fiind blocata orice alta cerere de inregistrare.

Pasul 6 - Pe parcursul inregistrarii veti primii o serie de documente prin curier, documente care atesta starea marcii dumneavoastra, de asemeni intreg procesul poate fi urmarit online prin intermediul unui cont pus la dispozite de noi.

Pasul 7 - Dupa ce marca a fost trecuta prin Termenele de Opozitie si a fost inregistrata ca marca INREGISTRATA, veti fi informat si veti primi certificatul de marca inregistrata.

Inregistrarea marcilor se desfasoara exclusiv ONLINE din acest motiv puteti lasa solicitarile dumneavoastra de acum si direct in PIngboxul Yahoo prezent in meniul din dreapta atunci cand operatorii nostrii sunt online. In restul timpului primim cererile de inregistrare prin e-mail la adresa inregistrareosim@aol.com .

CLASIFICAREA INTERNATIONALA A PRODUSELOR SI SERVICIILOR PENTRU INREGISTRAREA MARCILOR (CLASIFICAREA NISA) conceputa si pusa in aplicare la NICE de catre OMPI, organizatia internationala care se ocupa cu protectia si inregistrarea marcilor precum si cu legitimitatea acestora.

Clasificarea marcilor pe domenii de inregistrare o puteti gasii in sectiunea Clase NISA, in meniul din dreapta sau apasand AICI

O marca simpla este alcatuita numai dintr-un cuvant , o expresie, sau o insiruire de cuvinte , scrise simplu.

Conform legii 84/1998 marca ce se doreste a fi inregistrata trebuie sa aiba un caracter fantezist pentru clasa de produse pe care se doreste inregistrarea

De obicei marcile simple sunt slab distinctive , protectia pe care o ofera fiind scazuta fata de marcile combinate sau figurative

Un element grafic care nu contine litere sau cifre simbolul prin care se face diferentierea intre 2 produse ca denumire generica poarta numele de logo sau logotip (sigla) .

O denumire scrisa cu o grafica deosebita şi /sau in culori sau o denumire însotita de un element grafic .

Acest tip de marca este cea mai intalnita ca inregistrare deoarce protectia pe care o asigura tine cont atat de denumire cat si de simbolul grafic atasat ca logotip.

Acesta este certificatul eliberat de OSIM care atesta inregistrarea marcii. Acest certificat este valabil 10 ani de la data emiterii sale si are acoperire nationala.

Decizia de admitere a unei marci se emite dupa analiza motivelor de refuz ale marcii repective
In cazul in care nu se constata nici o asemanare cu a alta marca , sau drept de proprietate intelectuala, marca se admite spre publicare si se emite decizia de admitere a marcii

Aceasta este marca INSOMAR publicata in BOPI Buletinul Oficial de Publicare al Marcilor elaborat de OSIM.

Acesta este un certificat de marca comunitara eliberat de OHIM oficiul international pentru armonizarea in piata. Acest certificat are acoperire pe intreg teritoriul U.E. si al statelor non-memebre pentru care s-a facut inregistrarea .

marca inregistrata

Inregistreaza-ti marcile ON-line!

Bun venit in locul in care iti poti inregistra marcile in numai cateva ore! Inregistrarea marcilor se face la OSIM (oficiul de stat pentru inegistrarea marcilor si inventiilor)pentru Romania sau la OHIM organismul similar prin care se inregistrareaza marcile international. Totul este simplu, in numai cateva ore de la orice solicitare noi vom prelua cererea ta si vom initia procesul de inregistrare care dureaza intre 6-9 luni.

Ce este o marca si care sunt avantajele inregistrarii ?

Marca reprezinta un semn (sau un insemn) care are rolul de a permite consumatorului sa deosebeasca doua sau mai multe produse identice sau similare. Principalele avantaje ale inregistrarii sunt protectia identitatii produsului si diminuarea fenomenului de contrafacere.


Garantia calitatii

Marca-Online este un brand care apartine Cabinetului de afaceri Alecu Vasile. Inregistrarea marcilor dumneavoastra se face de personal calificat, avocati avizati de organismele nationale OSIM si internationale OHIM .

Costuri mai mici la acceasi calitate

Pentru ca serviciile pe care le oferim se desfasoara in mediul online costurile colaterale sunt diminuate, astfel costul serviciilor pe care le punem la dispozitie este in medie cu 10% mai mic pastrand calitatea serviciilor si economisind timp

Va punem la dispozitie sisteme de plata in 1-6 rate si posibilitatea de a intra in grupul de firme Nucleus, intrare care fovorizeaza reduceri de pana la 35% intre companiile partenere. Pentru detalii complete apasati AICI.

Va oferim informatii complete despre marcile dumneavoastra in timp real si asistenta specializata in orice moment. In meniul din dreapta veti descoperii o unelta pusa la dispozitie prin amabilitatea Yahoo. Va invitam sa folositi cu incredere acesta unealta in scopul de a face posibil dialogul imediat cu dvs.

Inregistrare marca - OSIM

Procedura de nregistrare ONLINE

Procedura de inregistrare ONLINE

Inregistarea unei marci ONLINE este simpla facandu-se in numai cativa pasi. In continuare aveti desfasurata procedura dupa care vom lucra cu dumnavoastra . Va dorim succes !

Pasul 1 - Descarcati formularul de inregistrare online de AICI

Pasul 2 - Printati acest formular completati-l si expediati-l pe adresa noastra de mail inregistrareosim@aol.com . Nu uitati sa atasati imaginea cu marca dumneavoastra pe care doriti sa o inregistrati.

Pasul 3 - Veti primi confirmarea de la noi prin care va vom informa daca marca dumneavoastra se poate inregistra sau nu.

Pasul 4 - In cazul unui aviz favorabil vom trimite ONLINE contractul de prestari servicii si reprezentare in fata OSIM sau OHIM. Dumneavoastra urmand sa il semnati sa il retrimiteti si sa ne confirmati plata serviciilor.

Pasul 5 - Dupa primirea confirmarii platii obligatiilor dumneavoastra contractuale, vom incepe demersurile de inregistrare. In acest moment marca dumneavoastra capata protectie provizorie, fiind blocata orice alta cerere de inregistrare.

Pasul 6 - Pe parcursul inregistrarii veti primii o serie de documente prin curier, documente care atesta starea marcii dumneavoastra, de asemeni intreg procesul poate fi urmarit online ptin intermediul unui cont pus la dispozite de noi.

Pasul 7 - Dupa ce marca a fost trecuta prin Termenele de Opozitie si a fost inregistrata ca marca INREGISTRATA, veti fi informat si veti primi certificatul de marca inregistrata.

Inregistrarea marcilor se desfasoara exclusiv ONLINE, din acest motiv puteti lasa solicitarile dumneavoastra de acum si direct in PIngboxul Yahoo prezent in meniul din dreapta.

Pentru orice intrebari si relatii va rugam sa ne contactati direct pe mail la adresa: InregistrareOSIM@aol.com sau pe telefon 24/24 la: 0753.486.551

Acesta este formularul de inregistrare a marcii