duminică, 24 ianuarie 2010

marca inregistrata

Inregistreaza-ti marcile ON-line!

Bun venit in locul in care iti poti inregistra marcile in numai cateva ore! Inregistrarea marcilor se face la OSIM (oficiul de stat pentru inegistrarea marcilor si inventiilor)pentru Romania sau la OHIM organismul similar prin care se inregistrareaza marcile international. Totul este simplu, in numai cateva ore de la orice solicitare noi vom prelua cererea ta si vom initia procesul de inregistrare care dureaza intre 6-9 luni.

Ce este o marca si care sunt avantajele inregistrarii ?

Marca reprezinta un semn (sau un insemn) care are rolul de a permite consumatorului sa deosebeasca doua sau mai multe produse identice sau similare. Principalele avantaje ale inregistrarii sunt protectia identitatii produsului si diminuarea fenomenului de contrafacere.


Garantia calitatii

Marca-Online este un brand care apartine Cabinetului de afaceri Alecu Vasile. Inregistrarea marcilor dumneavoastra se face de personal calificat, avocati avizati de organismele nationale OSIM si internationale OHIM .

Costuri mai mici la acceasi calitate

Pentru ca serviciile pe care le oferim se desfasoara in mediul online costurile colaterale sunt diminuate, astfel costul serviciilor pe care le punem la dispozitie este in medie cu 10% mai mic pastrand calitatea serviciilor si economisind timp

Va punem la dispozitie sisteme de plata in 1-6 rate si posibilitatea de a intra in grupul de firme Nucleus, intrare care fovorizeaza reduceri de pana la 35% intre companiile partenere. Pentru detalii complete apasati AICI.

Va oferim informatii complete despre marcile dumneavoastra in timp real si asistenta specializata in orice moment. In meniul din dreapta veti descoperii o unelta pusa la dispozitie prin amabilitatea Yahoo. Va invitam sa folositi cu incredere acesta unealta in scopul de a face posibil dialogul imediat cu dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu