duminică, 24 ianuarie 2010

Inregistrare marca - OSIM

Procedura de nregistrare ONLINE

Procedura de inregistrare ONLINE

Inregistarea unei marci ONLINE este simpla facandu-se in numai cativa pasi. In continuare aveti desfasurata procedura dupa care vom lucra cu dumnavoastra . Va dorim succes !

Pasul 1 - Descarcati formularul de inregistrare online de AICI

Pasul 2 - Printati acest formular completati-l si expediati-l pe adresa noastra de mail inregistrareosim@aol.com . Nu uitati sa atasati imaginea cu marca dumneavoastra pe care doriti sa o inregistrati.

Pasul 3 - Veti primi confirmarea de la noi prin care va vom informa daca marca dumneavoastra se poate inregistra sau nu.

Pasul 4 - In cazul unui aviz favorabil vom trimite ONLINE contractul de prestari servicii si reprezentare in fata OSIM sau OHIM. Dumneavoastra urmand sa il semnati sa il retrimiteti si sa ne confirmati plata serviciilor.

Pasul 5 - Dupa primirea confirmarii platii obligatiilor dumneavoastra contractuale, vom incepe demersurile de inregistrare. In acest moment marca dumneavoastra capata protectie provizorie, fiind blocata orice alta cerere de inregistrare.

Pasul 6 - Pe parcursul inregistrarii veti primii o serie de documente prin curier, documente care atesta starea marcii dumneavoastra, de asemeni intreg procesul poate fi urmarit online ptin intermediul unui cont pus la dispozite de noi.

Pasul 7 - Dupa ce marca a fost trecuta prin Termenele de Opozitie si a fost inregistrata ca marca INREGISTRATA, veti fi informat si veti primi certificatul de marca inregistrata.

Inregistrarea marcilor se desfasoara exclusiv ONLINE, din acest motiv puteti lasa solicitarile dumneavoastra de acum si direct in PIngboxul Yahoo prezent in meniul din dreapta.

Pentru orice intrebari si relatii va rugam sa ne contactati direct pe mail la adresa: InregistrareOSIM@aol.com sau pe telefon 24/24 la: 0753.486.551

Acesta este formularul de inregistrare a marcii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu